VÅRE RØRLEGGERTJENESTER

Ta kontakt

Rørleggertjenester

Vi har bred kompetanse innen alle tradisjonelle rørleggertjenester. Vi gjør alt fra reparasjon blandebatteri, utskiftning av toalett til større oppdrag som reparasjon av rørbrudd med mer. Trenger du varmtvannsbereder så kan vi hjelpe deg raskt og effektivt.

Nybygg

Rørlegger Liene AS leverer komplette rørtekniske anlegg for alle typer nybygg. Fra eneboliger og leilighetsprosjekter, til næringsbygg og offentlige etater. Involver oss gjerne så tidlig som mulig i byggeprosessen for gode råd og smarte løsninger.

Sanitær

Pusse opp gamle og utdaterte baderom? Rørlegger Liene AS bistår med oppussing av bad og leverer komplette sanitæranlegg til private, offentlig og bedrifter. Vi har lang erfaring med rehabilitering av bad, og bidrar gjerne med råd og veiledning.  Ta gjerne kontakt for en uforpliktende befaring.

Rehabilitering av rør

Bor du i et hus med gammelt rørsystem? Eller er det allerede oppstått en lekkasje? Da kan det være lurt å ta kontakt med oss for en prat. Vi utfører komplett rehabilitering av ditt rørtekniske anlegg, små og store lekkasjer og det som ellers må ordnes opp i.

Vannmåler

Ønsker du full kontroll over dine vannkostnader? Med vannmåler betaler du kun for det vannet du faktisk bruker, og kan potensielt spare deg for mange penger. Rørlegger Liene AS monterer vannmålere, samt søker og ferdigmelder til kommunen. Installasjon av vannmåler må gjøres av en godkjent rørlegger.